Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Soru Ücretsiz windows 10 mak key veren bir yer var mı?

https://forum.modartpc.com/konu/ucretsiz-windows-10-etkinlestirme.460/ Bu yontemi deneyebilirsiniz. Kendim de kullaniyorum, Microsoft hesabi ile senkronize oldugu icin 1 seferlik yapmaniz yeterli. Formattan sonra Microsoft hesabinizi girdiginizde enkinlestiriliyor.
  2. Umut Nas

Banliyim 😅

Banliyim 😅
  3. Umut Nas

Ben uzun zamandir buralardayim :)

Ben uzun zamandir buralardayim :)
  4. Umut Nas

Avro Vulcan Bombardıman Uçağı Hakkında Her Şey

İngiliz V bombardıman uçağı serisinin en ünlü modeli Avro Vulcan hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda
  5. Umut Nas

Rehber IOS Beta Programına Katılma!

Selam, Bugün IOS’ta Apple Beta Programa Kaydolmayı Göstereceğim. Adım 1: Bu siteye giriş yapın. https://beta.apple.com/sp/betaprogram/guide Adım 2: Bu yazıya tıklayın. Daha sonrasında Profili Yükle diyorsunuz: Buradaki işlemlerimiz bitti. Şimdi Ayarlar’a girelim. Adım 1: Adım 1.1...
  6. Umut Nas

Valorant Düşük FPS ve FPS Drop

Ekran kartı sürücünüz sürümü nedir?
  7. Umut Nas

TEDxIzmit Konuşmam | Algoritma Tanrıları Seni Seçti

Geçtiğimiz Kasım ayında TEDxİzmit etkinliğinde yaptığım konuşmayı umarım beğenirsiniz.
  8. Umut Nas

Rehber Counter-Strike 2'den Görüntüler

Optimizasyon sorunu var oyunda. Bende Vega 3 var. RX 590dan kat kat kötü.
  9. Umut Nas

Dusuk ayarlarda FPS drop yiyordum ama Yuksek ayara alinca FPS drop yemedim. Ortalama 60 FPS.
  10. Umut Nas

CS2 oyunun kapalı betasından almış olduğum ekran görüntüleri ile sizleri baş başa bırakıyorum: Acilis ekrani: Oyun acilis ekrani: Oyun ici goruntuler Dust 2: Kazanma ekrani: Su anlik sadece Dust 2'den fotograf paylasabiliyorum, daha diger haritalari denemedim. Ek olarak oyunda su anlik...
  11. Umut Nas

Tuttu Tutmadı Oyunu!

Tuttu tutmadı oynayalım! Ben başlıyorum. Alttakinin bilgisayarı var.
  12. Umut Nas

Yeni Altay Tankını Yakından İnceledim

BMC Savunma'nın yeniden ele aldığı "Yeni" Altay tankında nihayet sona gelindi. Sizin için üretim sürecini bizzat yerinde gidip inceledim.
  13. Umut Nas

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

ModArt PC logosu olduğu için değişmesi mümkün değil.
  14. Umut Nas

Rehber Xbox Veriler Eşitleniyor Sorunu Çözümü (3 Adımda)

1 haftamı aldı 😂
  15. Umut Nas

@everyone 29 kişiyi topladım. Hatta 16. kişiden sonra 2 milyon, 1 milyon diyerek ekledim...

@everyone 29 kişiyi topladım. Hatta 16. kişiden sonra 2 milyon, 1 milyon diyerek ekledim. Küsuratı hesaplamadım, çok kolay şekilde 1. kişiyi geçiyor. Yani yanlış bilgi verdiniz.
  16. Umut Nas

Milli Muharip Uçak Çok Değişmiş!

Milli Muharip Uçak sonunda hangardan çıktı ve görünüşe bakılırsa kısa sürede prototip ciddi değişikliklere uğramış. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
  17. Umut Nas

B-1B Lancer Bombardıman Uçağını Tanıyalım

ABD Hava Kuvvetlerinin en yetenekli ama en underrated uçağı olan Rockwell B-1 hakkında merak ettiğiniz her şey bu videoda
  18. Umut Nas

Rehber Xbox Veriler Eşitleniyor Sorunu Çözümü (3 Adımda)

Merhaba, Bugün Xbox Veri Eşitleniyor sorunu nasıl çözülür onu anlatacağım. Adim 1: Ayarlara girin ve Uygulamalar kısmına tıklayın. Adim 2: Yüklü uygulama yazısına tıklayın ve arama kısmına Oyun Servisleri veya Gaming Services yazın. Adim 3: Uygulamayı onarın ve sıfırlayın. Artık oyunları...
  19. Umut Nas

Lightning Kablo Önerisi

Selam, Hemen bozulmayan kablo onerilerinizi bekliyorum. Butcem maksimum 150 TL.
  20. Umut Nas

Yardım Q-Flash Görmüyor

Q-Flash yerinde hocam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.